DELIJE IZNENAĐENE ODLUKOM: Stanković odredio KAPITENA za meč sa Ludogorecom!

Autor:

Sport

30.09.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda večeras u meču drugog kola grupne faze Lige Evrope igra protiv svog "dželata" iz sezone 2016/17, ekipe bugarskog Ludogoreca.

Republika

Foto: Starsport

Stanković u dilemi

Ono što je u poslednjim danima velika briga za Dejana Stankovića je što mu je tim praktično desetkovan zbog pozitivnih testova na korona virus.

Stoga će Zvezda u meču sa Ludogorecom biti lišena usluga kapitena Milana Borjana i njegovog prvog zamenika Aleksandra Kataija. U timu takođe neće biti ni Miloš Degenek i Aleksandar Dragović, pa se postavlja pitanje ko će poneti kapitensku traku u Razgradu.

Kao prvi izbor figurira Marko Gobeljić, koji je već bio vođa na terenu u nekim utakmicama u protekle dve sezone.

Međutim, ukoliko Stanković odluči da meč u Bugarskoj na poziciji desnog beka započne Milan Gajić kapitensku trako poneće Milan Rodić.

Uzgred, ne treba izostaviti ni kapitena sa prethodnog meča Superlige Srbije, mladog Strahinju Erakovića koji je ponevši traku postao i najmlađi Zvezdin kapiten u 21. veku. 

Meč u Bugarskoj je na programu u četvrtak od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading