RONALDOVA MAJKA SVE OTKRILA: Poznato do KADA će Kristijano igrati i gde će nakon Junajteda!

Autor:

Sport

22.09.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protresao je Kristijano Ronaldo fudbalski svet potpisavši, po drugi put, za engleski Mančester Junajted, a ovih dana smo, direktno iz usta njegove majke, Dolores Aveiro, dobili odgovore na goruća pitanja u vezi portugalske zvezde.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vraća se tamo gde je sve počelo

Portugalac je ovog leta silno želeo da napusti Juventus, što je na kraju i uspeo. Mančester siti je uputio svoju ponudu za njega, ali u poslednjem trenutku se pojavio Junajted i on se u transferu vrednom 15 miliona evra vratio na "Old Traford".

Kako je za "ADN De Leao" otkrila njegova majka Dolores Aveiro, ti dani su bili posebno stresni za nju, ali ju je Ronaldo utešio.

- Mama, ne brini šta pišu mediji. Potpisaću za Mančester junajted - rekao joj je Ronaldo.

Dolores je potom otkrila i nešto što se svi pitaju - gde će Ronaldo okončati svoju karijeru. Kako se i ranije pisalo, krug se zatvora sa Sportingom, klubom koji ga je lansirao na scenu i tim koji čitava porodica obožava.

- Kristijano mora da se vrati tamo. Učiniće to za mene. Rekla sam mu da pre nego što umrem, želim još jednom da ga vidim u dresu Sportinga. Ipak, upozoravam vas, rekao mi je i da planira da igra do svoje 40. godine, tako da ima vremena do tada - otkrila je Portugalčeva majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading