KAKO JE DOBILA OVAKO MALU KAZNU? Osuđena žena koja je Ronalda OJADILA za 300.000 evra!

Autor:

Sport

21.09.2021

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose portugalski mediji, tamošnja državljanka Marija Silva osuđena je na četiri godine uslovno zbog serije prevara, čiji su deo bili i poznati fudbaleri, među kojima i zvezda ovog sporta - Kristijano Ronaldo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prevarila i mnoge poznate sportiste

Marija Silva dospela je u žižu interesovanja kada se saznalo da je Ronalda prevarila za sumu od nešto manje od 300.000 evra!

Ona, ima 53 godine, a inače je turistički agent. Ona je napravila seriju prevara među kojima su osim Ronalda i bivši igrač Mančester junajteda Nani, kao i super-agent Žorž Mendeš.

Portugalski mediji su otkrili da je Marija prevarila Ronalda za sumu od 288.000 evra koje se tiču oko 200 putovanja koje Ronaldo nikada nije napravio između Portugala i drugih evropskih zemalja, kao i između Portugala i Afrike i SAD.

Ona je navodno pravila prevaru tako što je njenim klijentima davala njen lični račun na koji bi trebalo da prebace novac, umesto na račun turističke agencije za koju je radila. 

Potom je ta putovanja naplaćivala žrtvama poput Kristijana Ronalda, koji joj je dao njegovu "virtuelnu" kreditnu karticu i PIN kod, ne bi li "popunila rupu" na računu kompanije za koju je radila, preneo je "Žornal de Notisijas".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading