DOKAZ PRIJATELJSTVA: Nekadašnji fudbaler Partizana pomogao Ronaldu u Mančesteru!

Autor:

Sport

08.09.2021

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U engleskom Mančesteru i dalje traje veliko uzbuđenje povodom dolaska zvezdem svetskog fudbala Kristijana Ronalda na "Old Traford".

Republika

Foto: TwitterPrintscreen/@FabrizioRomano

Ronaldo po drugi put među "đavolima"

Tim povodom je interesantnu priču je ispričao Niki Bat, nekadašnja zvezda Junajteda, koji je govorio o dolasku Ronalda na "Teatar snova", a pomenuo je i nekadašnjeg fudbalera Partizana Erika Đembu-Đembu. 

- Erik Đemba-Đemba i on su došli zajedno, pa su i često bili zajedno van terena. Bili su sjajni prijatelji, pa nismo morali previše da se trudimo da se Ronaldo prilagodi. Bilo je u toj postavi tako dobrih ljudi. Svi smo bili veoma bliski, pomagali smo jedan drugom i na terenu i van njega - istakao je Bat.

Ronaldo i Erik su imali totalno različite puteve nakon odlaska sa sa "Old Traforda", Đemba-Đemba je stigao i do Partizana 2013. godine.

- Ljudi mogu gledati Kristijana na televiziji, ali ne poznaju pravog Kristijana. On je momak koji je imao teško fudbalsko detinjstvo. Gledaju ga na televiziji i misle da je on arogantan tip. Morate da razgovarate sa njim da biste videli kakav je. Kada mi je majka preminula, on me je pozvao i rekao da je tu za mene, da mogu da odem kod njega, da ništa ne brinem jer imam prijatelje - rekao je svojevremeno Đemba-Đemba o Kristijanu Ronaldu.

Erik je takođe istakao i da mu je Ronaldo bio najbolji drug.

- Svaki trening smo završavali i počinjali zajedno. Nekad bismo otišli kod njega u kuću, njegova majka bi spremila ručak, a nekad bismo išli kod mene da jedemo - rekao je Đemba-Đemba koji je tada živeo u staroj kući Rija Ferdinanda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading