POTRESNA ISPOVEST KRISTIJANA RONALDA: Majka mi se zbog toga dva puta ONESVESTILA morao sam da joj ZABRANIM!

Autor:

Sport

06.09.2021

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Mančesteru i dalje vlada euforija izazvana isčekivanjem ponovnog nastupa Kristijana Ronalda u dresu Junajteda. Navijači s' nestrpljenjem čekaju subotu 11. septembar kada će ga ponovo videti.

Republika

Foto: Starsport

Ronaldo je pronašao najbolje rešenje

Pre svog zvaničnog nastupa na terenu, Ronaldo je dao više intervjua na Ostrvu nego ikada ranije.

U jednom od njih, datom za Dejli mejl, Kristijano je priznao nešto što dosad nije bilo poznato, a tiče se nejgove majke Marije Dolores.

- Zabranio sam majci da gleda velike utakmice, ne dozvoljavam joj. Rekao sam joj: “Slušaj, nemam više oca. Ne želim da izgubim i majku, pa zbog toga nećeš gledati četrvrtfinala, polufinala i finalne utakmice - otkrio je Ronaldo, pa dodao da misli da misli da je to bilo najbolje rešenje:

- Ne razumem zašto je uvek toliko nervozna. Dva puta se onesvestila na stadionu dok je gledala moje utakmice. Sada je okružena prijateljima tokom utakmice i ide u šetnju pored kuće.

Ronaldo se nedavno u spektakularnom transferu iz Juventusa, posle 12 godina vrtio u tim sa "Old Traforda", i ponovo zadužio dres sa brojem sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading