PARIŽANI PRONAŠLI ZAMENU ZA MBAPEA: Na Park prinčeva stiže Erling Haland

Autor:

Sport

27.08.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedoci jednog od najbombastičnijeg prelaznog roka od kada je sveta i fudbala. Nakon preseljenja Lionela Mesija iz Barselone u Pariz, Kristijana Ronalda iz Torina u Mančester i Kilijana Mbape iz redova Pari Sen Žermena u tim Reala iz Madrida na pomolu je još jedna transfer detonacija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sveci već kontaktirali agente Šveđanina

Naime, kako javlja britanski "Telegraf", francuski PSŽ je krenuo na još jednu zvezdu. Na "Parku prinčeva" su zamenu za Mbapea pronašli u mladom Šveđaninu Erlingu Halandu

Sveci su se dakle obratili Minu Rajolu da ispita situaciju oko mogućnosti dovođenja Holanda iz Borusije Dortmund na “Park prinčeva”.

 

 

Jedini problem je vreme, jer je do kraja prelaznog roka ostalo samo nekoliko dana.

Dortmund je celog leta jasno slao poruke da od prodaje Holanda u ovom prelaznom roku nema ništa, ali  sa Parižanima se nikad ne zna, a sa Minom Rajolom tek!

Holand je jedan od najvećih svetskih talenata i sigurno je da bi, ukoliko do transfera dođe, PSŽ morao ozbiljno da uloži.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading