ŠPANCI PIŠU: Mbape STIŽE U MADRID - zna se i dan kada će sleteti!

Autor:

Sport

26.08.2021

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruje se bura oko talentovanog Francuza Kilijana Mbapea. Naime, kako španski mediji tvrde posao oko dolaska u Real Madrid je pred realizacijom. Prema izvorima medija sa Pirinejskog poluostrva, napadač Pari Sen Žermena, Kilijan Mbape, stiže u Madrid na lekarske preglede.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mbapeov transfer nagovestio i Mijatović

Navodi se da će Mbape doputovati u Madrid u petak, kako bi tokom vikenda bio podvrgnut lekarskim pregledima, što je ponajviše učinjeno kako se ne bi gubilo vreme nakon dogovora sa Pari Sen Žermenom, za šta nije pitanje da li će, već kada će se desiti.

Ostalo je još samo da se utvrdi tačna cena. Realova prva ponuda od 160.000.000 evra je odbijena.

Iako je Leonardo izjavio da je to samo taktika Real Madrida kako bi predstavio Mbapeu da je sve učinio da ga dovede jasno je, pišu Španci, da je to taktika PSŽ-a da izvuče više novca.

Kako pomenuti mediji tvrde, Sveci se nadaju da će za Mbapea izvući barem 200.000.000 evra. .

Mnogo realnije je da se dva kluba nađu na sredini i da za 180.000.000 evra, koliko je Mbape i plaćen Monaku, završe posao.

Podsetimo se, da u narednih sedam dana možemo očekivati bombu potvrdio je i nekadašnji sportski direktor "kraljevskog kluba" Predrag Mijatović.

- PSŽ mora da bude u okvirima finansijskog fer-pleja, a jedini igrač koga može da proda je Mbape. On ne želi da produži ugovor, praktično je već slobodan, a niko se ne igra sa milionima u vreme koronavirusa. Predstavnici igrača su kontaktirali Real, očito se sve radi u dogovoru. Ponuda je važan korak, ali očekuje se i neka Mbapeova izjava, mada dovoljno govori to što ne želi da produži ugovor - kaže Mijatović..

On smatra da će Mbape zatresti tržište jednako kao kada je Kristijano Ronaldo dolazio u Madrid, u tada rekordnom transferu.

- Transfer koji je na pomolu, bio bi jedan od najvećih u istoriji svetskog fudbala. Bio bi sličan dolasku Ronalda u Real - poručio je Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading