MBAPE DOLAZI A JOVIĆ MORA DA ODE: Real Madrid PONUDIO srpskog fudbalera OVOM KLUBU!

Autor:

Sport

25.08.2021

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi-stari trener Reala iz Madrida, iskusni italijanski stručnjak Karlo Anćeloti dao je priliku Luki Joviću da se ponovo, sa klupe, dokaže u dresu "kraljevskog kluba". I taman kada smo pomislili da će reprezentativac Srbije ipak ostati na stadionu "Santijago Bernabeu" pojavila se najnovija informacija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jović ipak ostaje u Španiji

Naime, Jović je u uvodna dva kola La lige ušao sa klupe za rezerve, da bi ga posle utakmice protiv Levantea Anćeloti pohvalio Luku, a potom i obavio razgovor sa Srbinom.

Sa druge strane, Realu se iznenada otvorila mogućnost da dovede Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena, što znači da je Jovićev rastanak sa "kraljevskim klubom" neminovan. 

Naime, Kraljevi su spremni da ponude Real Sosijedadu srpskog reprezentativca, što je naišlo na oduševljenje u klubu iz San Sebastijana, koji bi rado video bivšeg igrača Zvezde, Benfike i Ajntrahta u plavo-belom dresu.

 

 

Još uvek je nepoznanica da li je u pitanju kompletan transfer ili bi u pitanju bila pozajmica sa pravom otkupa.

Jedno je sigurno, a to je da bi Srbin na "Anoeti" dobio veću priliku da se vrati u golgetersku formu, koja ga je pre dve godine iz Ajntrahta preporučila Realu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading