HABIB NURMAGOMEDOV ODAO TAJNU: Ronaldo mi je rekao za povratak u Junajted MESEC DANA ranije!

Autor: Republika

Sport

04.09.2021

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni UFC šampion Habib Nurmagomedov je znao za ponovni dolazak Kristijana Ronalda u Mančester Junajted pre zvanične objave.

Republika

Foto: TwitterPrintscreen/FabrizioRomano/Tanjug/AP

 Ronaldo je Nurmagomedovu otkrio za povratak mesec dana ranije

Povratak Kristijana Ronalda ganuo je sve ljubitelje fudbala, bez obzira za koga navijaju. Dugo se navodio gradski rival Siti kao nova destinacija za Portugalca, ali se on odlučio za klub u kom je postao superzvezda.

Dok je ceo svet euforično reagovao, jedan čovek nije. Habib Nurmagomedov je izjavio da mu je Ronaldo lično odao svoju tajnu mesec dana pre transfera:

- Pre mesec dana rekao mi je da se seli u Junajted. Očekivao sam da će se ovaj dogovor dogoditi. Mislim da mu Junajted odgovara više od Juventusa. Za mene tansfer nije bio iznenađenje. Mnogo razgovaramo, skoro svaki dan, ali kada smo se sreli razgovarali smo o tome odakle nam motivacija. Rekao mi je kako želi da ga sin andmaši. Kad je Kristijano bio klinac, mogao je samo da želi najobičnije cipele - kaže Rus i nastavlja o njihovom odnosu:


- Ali sada njegov sin ima sve. plaši se da njegov sin neće osećati istu glad, istu volju. Ljudi se vode tom voljom; osetite želju da postignete nešto. Kada imate sve, teško je pronaći pravu motivaciju. Kad mi je to rekao, neću reći da sam bio iznenađen, ali sam uživao slušajući ga. Shvatio sam da je to osoba koja nije zadovoljna jednim, dva ili tri naslova - rekao je Habib.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading