POSETILI SMO MANCEOV GROB NA GODIŠNJICU TRAGIČNE SMRTI: Pogledajte šta nam je poručio njegov prijatelj Vladimir Vermezović (VIDEO)

Autor: Vanja Aleksić

Sport

03.09.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji dan ostaće uvek u tužnom sećanju svih kojima je crno-bela boja u srcu. Naime, pre tačno 36 godina u saobraćajnoj nesreći život je izgubio fudbaler Partizana Dragan Mance.

Republika

Foto: Republika.rs

Vladimir Vermezović posetio grob Dragana Mancea

Bio je istinita legenda, momak koga su poštovali svi zaljubljenici u "bubamaru" od Vardara do Triglava. Iako je imao nepune 23 godine, za Partizan je odigrao 279 utakmica i postigao 174 pogotka.


Danas je ekipa našeg portala posetila grob pokojnog Mancea, gde smo razgovarali sa njegovim velikim prijateljem i legendom kluba iz Humske ulice Vladimirom Vermezovićem, ali i sinovcem koji je rođen tri godine nakon strašne nesreće, koji sa ponosom nosi ime velikog Dragana.

Šta bi bilo da se tog kobnog septembarskog jutra nije dogodila nesreća koja je zavila celu Jugoslaviju u crno, nećemo saznati nikada, ali možemo sa sigurnošću da kažemo da je Dragan Mance obeležio jednu eru jugoslovenskog fudbala, a imao je prostora za mnogo više.

Po povratku sa Novog groblja, gde je sahranjen Mance, obišli smo njegov mural na stadionu, kao i ulicu koja nosi ime po njemu i koja čuva sećanje na veliku legendu.

Šta su naše kamere danas zabeležile kao i izjavu pogledjate u videu na početku ovog teksta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading