Meksikanac se nameće Barseloni

Autor:

Sport

04.12.2017

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak kog već neko vreme prati veliki broj evropskih klubova, Irving Čaki Lozano, ima san da zaigra u Kataloniji.

RepublikaFoto: instagram.com/hirvinglozano
Irving Lozano

Odlaskom Nejmara, Barsa je ostala sa velikom rupom u ofanzivi. Angažovan je Usman Dembele kao zamena za Brazilca, ali Francuz nije stigao ni da se adaptira, a već se povredio.

Deulofeu je promašena investicija, pa je jasno da će Barsa morati da angažuje još jednog brzonogog ofanzivca, a možda bi mladi Meksikanac mogao da bude pun pogodak.

Naime, napadač PSV Ajndhovena Irving Čaki Lozano, izjavio je kako mu je san da ponese dres Barselone.

Ovaj 22-godišnji fudbaler je već neko vreme na radaru brojnih evropskih klubova, u prethodnih godinu dana je često bio povezivan sa Mančester Junajtedom i Sitijem, ali je na kraju završio u Holandiji i čini se da je napravio pravi izbor.
 

RepublikaFoto: instagram.com/fifaworldcup

Otišao je u tim u kojem je bilo očekivano da će dobiti priliku da se dokaže, a sudeći po njegovim dosadašnjim partijama apsolutno je jasno da ju je iskoristio.


Lozano je od dolaska na "Filips areni" postigao 10 golova u Erediviziji, uz pet asistencija na upisanih 12 nastupa.

Njegove fantastične partije podgrejale su interesovanje evropskih velikana, a samog Lozana upoređuju sa legendama svetskog fudbala Ronaldom i Romariom, koji su takođe svoje evropske avanture počeli u Ajndhovenu.

Ipak, Lozano nije u oblacima, svestan je da mora da ide korak po korak, a rekao je i da mu je velika želja da jednog dana zaigra u Barseloni sa Leom Mesijem.


- Najviše bih voleo da zaigram sa Mesijem, on je sjajan igrač. Za mene je on fenomen. Ako Bog da Barsa će me potpisati, videćemo - izjavio je Lozano.

Dakle, velika želja mladog Meksikanca je da jednog dana ponese dres Blaugrane, videćemo da li će mu se želja i ostvariti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading