U Napoliju nije dobio priliku ni za debi, a danas vredi 60 miliona evra?

Autor:

Sport

15.05.2020

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neretko se desi da klubovi shvate kakve su bisere imali u svojim redovima, tek kada oni na drugom mestu zasijaju punim sjajem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlos Vinicijus

Jedan od primera je recimo i Čelzi, koji je bez previše razmišljanja pustio Salaha i De Brujna, danas dve velike zvezde svetskog fudbala.

Ima sličnih primera pa je tu i Karlos Vinicijus, 25-godišnji brazilski napadač.

Napoli je Vinicijusa doveo pre dve godine iz portugalskog Real SC-a, za oko četiri miliona evra. Međutim, brazilski napadač nije dobio šansu ni da debituje za Napoli koji ga je slao na par pozajmica pre nego ga je prošlog leta prodao Benfiki (17 miliona evra).

Vinicijusu je samo jedna sezona u Benfiki bila dovoljna da pokaže kakav je igrač, pa je u 36 nastupa postigao 20 golova i upisao 12 asistencija.

Očekivano, odmah je stigao interes brojnih evropskih klubova, a portugalski mediji veruju da bi njegov eventualni transfer mogao da dostigne cifru od 60 miliona evra.

Navodno je Vulverhempton spreman da potroši 60 miliona na Vinicijusa ukoliko Raul Himenez napusti Molino. Naravno, tu je i interes Mančester junajteda o kojem se već pisalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading