EMOTIVNI ARNAUTOVIĆ: Biće teško, volim i Austriju i Srbiju!

Autor: Tanjug

Sport

04.10.2017

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativac Austrije Marko Arnautović izjavio je da je, za njega lično, utakmica protiv Srbije veoma emotivan susret jer mnogo voli i Austriju i Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arnautović želi pobedu protiv Srbije

Napadač Vest Hema, čiji je otac Srbin, a majka Austrijanka, rekao je da ima veliko poštovanje prema srpskom timu i ocenio da je Srbija na korak od plasmana na Mundijal u Rusiji jer ima i zvezde i tim.

 - Biće teško. Za nas će ta utakmica biti kao da igramo na strani jer se očekuje veliki broj srpskih navijača. Oni će doputovati visokomotivisani i probaće da pobedom i teoretski osiguraju plasman na Mundijal. Srbija je i ranije imala zvezde, ali danas ima i pravi tim, svako obavlja svoj posao i zato su tu gde jesu - rekao je Arnautović i posebno izdvojio Nemanju Matića, koji je, kako je naveo, igrač koji ma sve što treba da ima fudbaler na njegovoj poziciji.

Ipak, Arnautović tvrdi da Srbija neće tako lako doći do pobede u Beču.

- Iako više ne možemo da se kvalifikujemo mi smo profesionalci i daćemo 100 odsto - naveo je Arnautović.

On je iskoristio priliku i da kritikuje odluku tamošnjeg Saveza da ne produži ugovor selektoru Marselu Koleru.

 - Nikada pre njega Austrija nije bila 10. na FIFA rang listi. Bili smo prošle godine na Evropskom, a ove kvalifikacije za Svetsko nisu bile toliko loše, ali nam je sreća okrenula leđa - poručio je Arnautović.

Utakmica između Austrije i Srbije biće odigrana u petak od 20.45 sati na stadionu "Ernst Hapel" u Beču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading