Hrvat napustio Bajern, pa poručio: Bilo je to lepo vreme, ali...

Autor:

Sport

04.11.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji trener Bajerna Niko Kovač je dobio otkaz sa te funkcije, pa su Bavarci krenuli u potragu za novim šefom stručnog štaba. Hrvat se oglasio i otkrio kako je došlo do raskida saradnje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Niko Kovač

- Mislim da je ovo ispravna odluka kluba. Rezultati i način na koji smo igrali u poslednje vreme doveli su do ove odluke. Moj brat Robert i ja želimo da se zahvalimo Bajernu za poslednjih 18 meseci. Za to vreme naša  ekipa je osvojila Bundesligu, Kup i Superkup Nemačke. Bilo je to lepo vreme, a klubu i ekipi želimo sve najbolje - izjavio je Niko Kovač.

Čovek koji je bio jedan od glavnih aktera u dovođenju Nika Kovača u Minhen, Hasan Salihamidžić uputio je poruku igračima.

- Sada očekujem pozitivan napredak naših igrača, da krenu da igraju i apsolutnu želju i motivaciju za napretkom kako bi ostvarili naše ciljeve ove sezone - poručio je Salihamidžić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading