Trese se Nica: Mladi fudbaler ukrao Dolbergu SKUPOCENI sat od 70.000 evra!

Autor:

Sport

26.09.2019

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Nice, Kasper Dolberg, ostao je pre nekoliko bez skupocenog sata vrednog 70.000 evra. Ono što je zanimljivo, jeste da se sve odigralo u trening centru francuskog kluba, zbog čega se sumnja da je lopov neko od saigrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kasper Dolberg

Sada su se pojavile nove informacije, Danac je navodno tražio da ne igra utakmicu za vikend sad Dižonom ukoliko se "lopov" ne pronađe, a spreman je da ne bude u postavi sve dok se to pitanje ne reši, javljaju inostrani mediji.

Ipak, predsednik kluba Žan-Pjer Rivere je igraču i svima u timu jasno stavio do znanja da špicu neće biti dopušteno da propusti duel, a trener Patrik Vijera čak planira i da Danac počne utakmicu.


S obzirom da je zvanični stav Nice da se neće mešati u ovaj incident i da neće tražiti krivca, Dolberg je kontaktirao policiju, a oni su uspeli da pronađu počinioca!

Naime, osumnjičen za ovo čudno zlodelo jeste Lamin Diabi-Fadiga, jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera francuske ekipe, koji trenutno nastupa za rezervni sastav.

Ovaj osamnaestogodišnjak je upisao i šest nastupa za prvi tim, a navodi se da se našao u svlačionici u vreme treninga i da je pokupio napadačevu imovinu. To je "trglo" čelnike koji su otvorili disciplinski postupak protiv fudbalera, koji će morati da svedoči pred njima i prizna svoje grehe.


Po svoj prilici, on će biti otpušten zbog ove "nesmotrenosti", u pitanju je igrač koji je nastupao u svim omladinskim kategorijama Francuske, a u akademiji Nice je od 14. godine.

Čudna situacija biće privedena kraju, a rezultiraće po svoj prilici i dobro i loše po crveno-crne. S jedne strane imaće Dolberga u ekipi, ponovo spremnog da igra i koncentriše se samo na teren, dok će sa druge ostati bez jednog od najtalentovanijih iz svoje škole, zbog gluposti koju je uradio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading