Savo dovodi Brazilca za levog beka!

Autor:

Sport

13.06.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pojačanja na mestu štopera i desnog beka, Partizan pojačava levi bok defanzive. Novi levi bek crno-belih trebalo bi da postane Žunior, Brazilac iz makedonskog Vardara.

RepublikaFoto: Starsport
Novo ime u Humskoj!

Defanzivac Vardara – Žunior Reis Rodrigez, iliti skaćeno Žuninjo (23) prvi je izbor Partizana na poziciji levog beka u letnjem prelaznom roku i taj transfer je veoma blizu realizacije! Tačnije, Brazilac je izbor trenera Save Miloševića, a ako sve bude išlo kako su crno-beli planirali, fudbaler će u Humsku doći kao slobodan na tržištu, iako ima ugovor do januara 2020!

Razlog je činjenica da Žuninjo ni ostatak fudbalera Vardara u proteklih sedam meseci praktično nisu ni primali plate, što će mnogi, pa i već viđeno pojačanje crno-belih, iskoristiti da putem Arbitražne komisije dobiju raskid ugovora i potraže novu sredinu. Ali, i mimo navedenog, Miloševiću i stručnom štabu se odmah svideo Žunior, čim je u Humsku stigla preporuka, pa zatim i materijal sa utakmicama pomenutog fudbalera.

Uspostavljen je kontakt sa igračem i njegovim agentom i to posredstvom jednog od srpskih menadžera i priča je počela da se razvija na “vodenicu” Partizana, koji muku muči da pronađe rešenje uz levu aut-liniju, jer će Slobodan Urošević i Nemanja G. Miletić ovoga leta gotovo izvesno napustiti klub. A na pomenutoj poziciji je još samo mladi Zlatan Šehović.

Fudbaler je u Vardar stigao krajem januara 2019. godine i to iz ekipe Makedonija Đorče Petrov. Potpisao je ugovor na godinu plus godinu ukoliko obe strane budu zadovoljne. Rođen je u Kataguasesu, 26. decembra 1995. godine, a pre dolaska u zemlju južnih suseda branio je boje ekipa Metropolitano (Serija A), Tupi i Salgueiro (Serija D).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading