PAUNOVIĆ OTVORIO DUŠU: Ne znam zašto nisam postao selektor seniorske reprezentacije - Tadić je srpski Zidan!

Autor: B92, Republika

Sport

03.05.2019

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije Veljko Paunović, sa kojom je osvojio titulu svetskog šampiona, govorio je o brojnim zanimljivim temama u razgovoru za "Serbiantimes.info", a između ostalog dotakao se seniorske selekcije "orlova", kao i partija Dušana Tadića.

RepublikaFoto: instagram.com/veljko_paunovic

Paunović od 2015. godine vodi Čikago Fajr u MLS ligi, a pre četiri godine osvojio je sa Srbijom Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina. Spekulisalo se da bi mogao da postane i selektor seniora, ali do saradnje nije došlo. O tome zašto nije došlo do poziva, Paunović kaže:

- Ne mislim da ima ličnih razloga. Bar ne sa moje strane. Nisam ni sa kim u sukobu. Proveo sam lepo vreme sa ljudima sa kojima sam nekad sarađivao u Savezu. I mislim da je jedan dobar deo ljudi tamo želeo da do saradnje dođe, ali zašto nije došlo… Možda se prosto nisu poklopile sve kockice. Razloge bolje znaju oni. Može biti zato što sam daleko, što sam otišao nekim drugim putem… Uglavnom, ne mislim da je bilo neke loše namere, svako ima svoju viziju, a ja se očigledno nisam uklopio u njihovu.

Paunović ima samo reči hvale za Dušana Tadića, koji igra sezonu karijere u Ajaksu.

- Obožavam Ligu šampiona, pratim je stalno, a ove godine sa posebnim zadovoljstvom jer je u prvom planu naš Dušan Tadić i njegov Ajaks, koji igraju sjajno. Tadić je srpski Zidan, uživam da ga gledam. Mnogo mi se sviđa elan sa kojim igra Ajaks, ali mislim da sa njim i bez njega to nije ista priča", kaže Paunović i dodaje:

- Sve je u igri. U tom smislu me podsećaju na nas (mladu reprezentaciju Srbije, prim.aut.). I za nas su, kada smo došli do polufinala, rekli: Hej, pa ovi mogu i da osvoje prvenstvo! Tako da je sve moguće, pa i da Ajaks postane šampion Evrope. Nisam siguran da je Totenhem jača ekipa od Juventusa. A ako uđu u finale, to je jedna utakmica i onda je sve moguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading