Milošević nakon Vojvodine: "Ne mogu da prihvatim takve povike u mojoj zemlji, neprihvatljivo"!

Autor: Informer, Republika

Sport

07.04.2019

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević nije mogao da razume navijače crno-belih koji su zbog prozivki na račun pristalica Vojvodine uslovili 15-minutni prekid na utakmici u Novom Sadu.

RepublikaFoto: Starsport

Milošević je po završetku utakmice koju je njegov tim izgubio 3:2 izjavio da su takvi povici sa tribina nedopustivi u pokrajini u kojoj živi 20 nacija.

- Ne mogu da prihvatim takve povike u mojoj zemlji, u Vojvodini. Ovde živi 20 nacija i narodnosti, neshvatljivo - izjavio je trener Partizana, a sa njim se saglasio i šef stručnog štaba "lala" Radovan Krivokapić.

Novi trener crno-belih je čestitao Vojvodini na zasluženoj pobedi i plasmanu u plej-of, a za uzroke poraza svoje ekipe vidi teško psihičko stanje i bolji voljni momenat rivala.

On je naveo i da se još nije ušao u filozofiju ekipe, ali da će mu poraz u Novom Sadu olakša da stekne uverljiviju sliku tima.

RepublikaFoto: Starsport

- Teško psihološko stanje, već duže vreme se nalazimo u njemu. Biće teško, dugačko, bilo je za očekivati, do kraja prvenstva nijedna ekipa neće biti laka. Moramo da se suočimo. Došao sam pre sedam dana i teško je ovaj ritam ispratiti. Ja ne poznajem iznutra sve oko igrača, ali posle ovoga ćemo imati jasniju sliku onoga što želimo. Timski i igrački, šta možemo da popravimo, već od sledeće nedelje kreće plej-of - naveo je Milošević.

Partizan takmičenje u Superligi Srbije nastavlja sa trećem pozicije plej-ofa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading