De Hea zahteva ASTRONOMSKU platu da bi ostao na Old Trafordu!

Autor:

Sport

10.03.2019

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni cilj čelnika Mančester Junajteda u narednom periodu biće kako sačuvati ključnog igrača tima, golmana Davida de Heu, ali očigledno je da pregovori ne teku baš glatko.

RepublikaFoto: instagram.com/d_degeaofficial

Španac, koji trenutno zarađuje 230.000 evra nedeljno zahteva da mu se primanja uvećaju na 400.000 evra, što je prethodni put predstavljalo osnovni razlog za prekid razgovora pre mesec dana.

Jedan od aduta Mančestera jeste Ole Gunar Solskjer, koji je ostvario sjajan odnos sa fenomenalnim čuvarom mreže, pa De Hea ima želju da ostane na Old Trafordu i nakon juna 2020. godine, kada mu ističe aktuelni ugovor.

Vodeći ljudi engleskog velikana žele čitav posao da okončaju do leta, kako ne bi došli u situaciju da strepe oko ostanka sjajnog čuvara mreže. Situaciju pažljivo prate brojni evropski klubovi, a pre svih Pari Sen Žermen, koji je zimus navodno bio spreman da Španca napravi najplaćenijim golmanom u istoriji fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading