(VIDEO) OVO SE KATALONCIMA NEĆE SVIDETI: Nejmar digao Pariz na noge, a onda opleo po Barseloni!

Autor:

Sport

21.08.2017

08:49 >> 08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Pari Sen Žermena Brazilac Nejmar žestoko je opleo po svom bivšem klubu Barseloni tvrdeći da katalonski klub vode pogrešni ljudi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar i Kurzava se raduju pobedi Pari Sen Žermena

Nejmar je nedavno šokirao sve u Barseloni pošto je prihvatio da pređe u PSŽ za čak 222 miliona evra.

Brazilac je u nedelju briljirao na meču 3. kola francuskog prvenstva protiv Tuluza. PSŽ je slavio sa 6:2, a Nejmar je postigao dva gola i imao je dve asistencije.




- Kada sam došao u Barselonu, sve je počelo dobro, ali onda… U Barseloni postoje direktori koji ne bi smeli da budu u klubu. Tužan sam zbog toga - rekao je Brazilac i nastavio:

- U Barseloni sam proveo četiri lepe godine. Međutim, taj klub zaslužuje bolje. Tamo imam dosta prijatelja i zato se nadam da će Barsa ponovo da bude konkurentna.

On je rekao da je oduševljen atmosferom na Parku prinčeva.

 - Sve je fantastično, sjajna atmosfera. Srećan sam zbog navijača, igre tima… Stvarno se osećam kao kod kuće. Želim da se brzo prilagodim, da budem još bolji, znam da mogu bolje – istakao je Nejmar, koji je uoči utakmice sa Tuluzom plakao prilikom minuta ćutanja za žrtve terorističkog napada u Barseloni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading