MESI OČAJNIČKI MOLIO NEJMARA: Neverovatno šta mu je ponudio da ostane u Barseloni!

Autor:

Sport

16.08.2017

13:28 >> 13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi pokušao je na sve načine da ubedi Nejmara da ostane u ekipi sa Nou Kampa, ali mu to nije uspelo. Pojedini španski mediji bliski Barseloni navode da je Mesi očajnički pokušavao da bude Nejmara da ne prihvati ponudu Pari Sen Žermena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi i Nejmar više neće zajedno igrati

Mesi i Luis Suarez su se navodno 21. jula sastali sa Nejmarom u jednom hotelu u Nju Džersiju uoči prijateljske utakmice sa Juventusom. Nejmar je na ovom meču postigao dva gola za Barselonu.

Mesi i Luis Suarez su pokušali na sve načine da ubede Brazilca da ostane u katalonskom timu, pošto nisu znali da je Nejmar već postigao dogovor sa francuskim timom.

Argentinac je bio svestan da Barselona u svojim redovima ima jedan od najboljih trija u istoriji fudbala.

"Želiš Zlatnu loptu? Ja ću ti pomoći", navodno je Mesi rekao Nejmaru i poručio mu da je spreman da bude u drugom planu da bi Brazilac osvojio nagradu.

Mesi je, između ostalog, ponudio da pomogne Nejmaru da ove sezone osvoji Zlatnu loptu.

Međutim, ubeđivanje nije uspelo, pošto je Nejmar nekoliko nedelja kasnije potpisao ugovor sa PSŽ uz obeštećenje od 222 miliona evra. 
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading