PRIMERA ODBILA NOVAC, Katar pomaže PSŽ.u?

Autor: Sportska centrala, Republika

Sport

03.08.2017

11:27 >> 09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali kraja sage Nejmar- PSŽ- Barselona? Primera optužila Katar za injekciju u Pariski klub kako bi se transfer Nejmara realizovao.

RepublikaFoto: YouTube.com

Oprostili se od Nejmara

 

Advokat Brazilca Nejmara, Huan de Dios Krespo, uplatio je otkupnu klauzulu, i to 222 miliona evra na račun Primere čime je, makar u teoriji, došao na korak od prelaska u Pariz.

Brazilac se nalazi u Portu na pregledima kako bi pojačao "Svece", međutim problem predstavlja činjenica da je Primera odbila ovaj novac, jer dovodi u pitanje kršenje finansijskog fer-pleja od strane francuskog kluba.

Prvi čovek La Lige, Havijer Trebas, optužio je državu Katar za finansijsku injekciju u Pari Sen Žermen.

– Ne mogu oni da izmišljaju neke brojke koje su veće od Barselone ili Reala. Niko u to ne veruje što znači da Katar ubacuje novac u Pari Sen Žermen i time krši finansijski fer-plej, izjavio je Trebas.

Međutim, današnja Marka prenela je informaciju da ne postoji osnov da La Liga odbije ovaj novac, što znači da će FIFA najverovatnije odobriti ovaj transfer.
Foto: instagram.com/adrianalima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading