Hoće po svaku cenu da beži iz Kine, ali FIFA kaže - NE MOŽE!

Autor:

Sport

26.01.2019

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FIFA je rekla svoje, Antoni Modest ne može da bude registrovan za Keln jer i dalje ima važeći ugovor sa kineskim Tjenđinom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoni Modest

Neisplaćene zarade, razlog koji je Francuz naveo kao glavni element zahteva za raskid ugovora, glatko je odbijen u Cirihu, pa napadač najavljuje da će se žaliti arbitražnom sudu u Lozani na odluku svetske kuće fudbala.

- Tjenđin me sprečava da igram fudbal. Ne želim više da igram u Kini, a razlozi su očigledni. Žaliću se, idem na arbitražu da zaštitim svoja prava - poručio je Modest.

Keln je u nebranom grožđu. Jarčevi su u novembru 2017. obelodanili potpis ugovora sa Modestom do 2023. godine, a sada su u opasnosti da ostanu bez planiranog pojačanja u napadu za proleće.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Kelna

Oni su planirali da Modest igra već na prolećnoj premijeri protiv Union Berlina u utorak uveče, ali moraće da sačekaju sigurno još nekoliko meseci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading