DOBIO OTKAZ ZBOG ČESTITKE, PA POZIV IZ NOVOG SADA: Oterali me na pravdi boga, svlačionica bila uz mene!

Autor:

Sport

15.01.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni kriv ni dužan Dejan Popović (23) dobio je otkaz u Zvijezdi iz Gradačca samo zato što je na Instagramu 9. januara čestitao 27. rođendan Republici Srpskoj. Čim su mu u klubu iz Federacije u Bosni i Hercegovini zalupili vrata, Srbinu rodom iz Trebinja stigla je ponuda niželigaša RFK Novi Sad u vidu ugovora i stana u kojem bi živeo. Mladi fudbaler je za nju saznao od Srpskog telegrafa i zahvalio se svima na podršci.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Dejan Popović

- Ja sam Srbin, slavim slavu, Božić, Vaskrs i volim moju Republiku Srpsku, ali nikog nisam vređao. Nisam očekivao otkaz, ali kada sam video reakciju javnosti, bilo mi je jasno. Nisam to zaslužio, igrao sam dobro za Zvijezdu, za dva meseca sam postao kapiten. Ljudi su me u klubu cenili, a to su potvrdili i svi saigrači, koji su mi u svlačionici dali podršku. Što se Novog Sada tiče, od vas sam to čuo, sve opcije su moguće. Svakako bih voleo da zaigram za neki klub u Srbiji - rekao je Popović.

Njegov "prestup" mnogi su doveli u vezu sa Josipom Šimunićem, koji je skandirao "za dom spremni", kao i sa zastavom "velike Albanije" na dronu na meču protiv Srbije. Međutim, Popović ističe da priče nisu za poređenje.

Foto: instagram.com/printscreen
Poruka koja je napravila pometnju

- Ponavljam, nikoga nisam vređao i provocirao. Šta neki pričaju me ne zanima, važna mi je podrška koju dobijam od porodice i prijatelja, od svog naroda - dodao je Popović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading