PIKSIJU ŽENA NE DA DA VODI SRBIJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Piksi (53) ponovo će zaobići klupu fudbalske reprezentacije Srbije, a glavni razlog za to je njegova supruga Snežana, saznaje Srpski telegraf! Pominjao se legendarni as Crvene zvezde godinama unazad kao ozbiljan kandidat za stratega "orlova", a do pre nekoliko nedelja bio je najbliži tome da postane selektor naše zemlje.

RepublikaFoto: Starsport
SLUŠA LEPŠU POLOVINU: Dragan Piksi Stojković

Pojavio se čak i na utakmici Lige nacija protiv Crne Gore, iako retko u ovo doba godine svraća u Srbiju, kako bi na tu temu razgovarao sa čelnicima FSS. Međutim, sve je presekla Snežana, koja ne želi da se vraća u našu zemlju i smatra da nije trenutak da njen suprug ponovo uđe u srpski fudbal, u kom je prethodno bio predsednik saveza i prvi čovek Crvene zvezde.

OTIŠAO U JAPAN

Nije na lep način Stojković tada sa Marakane otišao u Japan, gde je preuzeo Nagoju, a njegova žena to nije zaboravila.

- Sve važne odluke u životu Piksi donosi u dogovoru sa suprugom Snežanom. Ona smatra da nije trenutak da se vraćaju u Srbiju, pogotovo što se priča oko perioda dok je Dragan bio u Zvezdi nije lepo završila. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih Stojković ni ovog puta nije pristao da preuzme reprezentaciju Srbije - priča za naš list jedan od bliskih prijatelja Dragana Stojkovića.

Trener koji je 2016. godine dobio Zlatnu loptu FSS u Kini zarađuje 9.000.000 dolara po sezoni na klupi Gvangžu rič end forsa, ali nije imao dobru sezonu jer je njegova ekipa zauzela 10. mesto, i to zahvaljujući tome što je osvojila sedam bodova u poslednja tri kola.

Inače, Piksi nije jedini trener kog je supruga odvojila od pozicije selektora Srbije. Posle odlaska Siniše Mihajlovića rukovodstvo FSS sa Tomislavom Karadžićem na čelu kontaktiralo je sa bivšim trenerom Zvezde Valterom Zengom (sarađivao sa Piksijem dok je ovaj bio predsednik crveno-belih). Bilo je pozitivnih signala, ali je sve upropastila Zengina žena Raluka.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

PLJUVALA PO BEOGRADU

Rumunka je u izjavi za medije iz svoje zemlje pljuvala po Beogradu, pa se zbog potencijalne negativne reakcije javnosti odustalo od Italijana.

- Beograd izgleda kao da je zamro pod debelim slojem prašine. Iste one prašine koja je nekada pokrivala prazne rafove komunističkih prodavnica. Dunav lenjo protiče kroz grad, klizi ispod ogromnih mostova, kraj starih, potištenih zgradam razrušenih u bombardovanju, kao neki skeleti obeljeni suncem. Osećam se kao u izgnanstvu iznutrice bivše Jugoslavije - rekla je Zengina supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading