Terzić pikirao mesto predsednika Zvezde: Kako je došlo da mesto zauzme Mijailović?

Autor:

Sport

07.12.2018

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović otkrio je da je Zvezdan Terzić želeo da se kandiduje za prvog čoveka kluba, ali da je odustao jer ne ispunjava jedan uslov.

RepublikaFoto: Starsport
Svetozar Mijailović

U Ljutice Bogdana predstoje izbori na kojima će članovi od 8. do 10. decembra glasati za predsednika, a jedini kandidat je Svetozar Mijailović.

- Postignut je dogovor između mene i Terzića. Isticao je rok za prijavu, pričao sam da je bolje da se pronađe neko mlađi, povezan sa privredom. Kada sam se vratio sa Kopaonika, rekao mi je Zvezdan: "Imam kandidata - sebe." Rekoh mu: "Odlično", a on mi je uzvratio da ne ispunjava uslov, jer nije dve godine član Zvezde. Odlučio sam, na kraju, da se ja kandidujem - kaže Mijailović za "Sportski žurnal".

Aktuelni prvi čovek crveno-belih bio je blizu odlaska sa funkcije leta 2016, kada su posle loših rezultata na početku sezone navijači tražili ostavke. Deo uprave je otišao, ali kako se niko nije kandidovao, Mijailović je sa Terzićem ostao u klubu.

- Da se pojavio bilo ko, ne bih se kandidovao. Niko nije hteo da se sudari sa problemima. Kada sa strane posmatraju, misle da je u Zvezdi lako. Kada se uđe unutra, vidi se kako je lepo, ali i teško. I nema stajanja, danas ste napravili fantastičan rezultat, sutra vas čeka nova utakmica.

Mijailović se nada da će Zvezda sačuvati kostur tima kako bi i naredne sezone mogla da napadne plasman u Ligu šampiona.

- Nadam se da će Marko Marin ostati. Bitno je da zadržimo respektabilan tim. To je motor svega i svrha postojanja su dobri rezultati. Možemo danas da kažemo da smo na zdravim nogama - zaključuje Svetozar Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading