INFRASTRUKTURNI RADOVI SU OKONČANI: Ubuduće će klub imati bolje uslove od mnogih superligaša! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.04.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači će poželeti da posete sportski objekat u mestu u opštini Pećinci.

INFRASTRUKTURNI RADOVI SU OKONČANI: Ubuduće će klub imati bolje uslove od mnogih superligaša! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Fudbalski klub Srem iz Sremskih Mihaljevaca drugu sezonu u kontinuitetu takmiči se u okviru Sremske lige, a u aktuelnoj takmičarskoj godini beleže sjajne rezultate kojima se i dalje nalaze u borbi za sam vrh tabele koji bi mogao da im donese i istorijsko ostvarenje, plasman u Vojvođansku ligu Jug.

 

U dosadašnjm takmičenju Srem je ostvario skor od deset pobeda, osam remija i tri poraza i u ovom momentu sa 38 osovjenih bodova, nalaze se devet koraka iza vodećeg Šumara iz Ogara, što je (ne)nadoknadiv zaostatak do kraja takmičenja.

Istovremeno, agilno rukovodstvo kluba ozbiljno pristupa radovima na poboljšanju infrastrukturnih uslova, a ozbiljni poslovi već sada su okončani.

Naime, radovi na postavljanju nadstrešnice na tribini su okončani i publika će ubuduće imati daleko bolje uslove za praćenje mečeva svojih ljubimaca.

 

Navijači će prvu priliku da se nađu na pokrivenoj tribini, imati već predstojećeg vikenda kada će Srem u Sremskim Mihaljevcima dočekati ekipu Fruškogorca iz Manđeloša koja u ovosezonskom takmičenju ne zna za trijumf i devet mečeva pre okončanja sezone sa svega tri osvojena boda, ubedljivo drži fenjerašku poziciju.

- Sremska liga, 22. kolo:

Srem (Sremski Mihaljevci) - Fruškogorac (Manđeloš)

Stadion: FK Srem

Datum: Nedelja, 14. april

Početak: 16.30 časova

Treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao fudbalerima Srema koji su 24. septambra prethodne godine u Manđelošu slavili rezultatom 2:0. Golovi za pobedu Srema postignuti su u samom finišu meča, a u listu strelaca su se upisali Svetozar Matić u 70. i Radiša Bogdan u 88. minutu susreta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading