VATRENO KRŠTENJE PROTIV LIDERA: Uprava kluba je dogovorila i četvrtog trenera od starta sezone!

Autor:

Sport

02.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenerska vrteška se nastavlja.

VATRENO KRŠTENJE PROTIV LIDERA: Uprava kluba je dogovorila i četvrtog trenera od starta sezone!

Foto: YouTube printscreen/ Plus Online

Bio je fudbalski klub Mladost GAT prošle sezone "van naše zone", ali je nakon jedne sezone u Superligi Srbije, ispao u Prvu ligu Srbije, gde se trenutno nalazi, ali postoji mogućnost da se desi novi "silazak".

Republika

Sezonu u prvoligaškom karavnu na klupi "Gatovca" započeo je Nemanja Krtolica, ali je nakon četiri odigrana kola i samo dva osvojena boda podneo ostavku na mesto trenera. Njega je nasledio Branko Žigić, on se malo duže zadržao, ali je početkom novembra meseca došlo do nove promene.

Žigića je nasledio Dušan Bajić, koji se na klupi Mladosti zadržao do pre par sati kada je došlo do sporazumnog raskida saradnje. Čelni ljudi kluba iz Novog Sada su brzo našli rešenje za upražnjenju klupu, četvrti trener koji je sesti na klupu od starta sezone je Dragan Perišić.

Republika

Foto: FK Mladost GAT

Bajić je bivši

Reč je o treneru koji je u dosadašnjoj karijeri vodio Radnički iz Pirota i Srema, Železničar iz Pančeva, Radnik iz Surdulice i Napredak iz Kruševca. Perišić je bez angažmana od oktobra 2023. godine kada je došlo do prekida saradnje sa superligaškem iz Kruševca.

Uprava je sa novim šefom stručnog štaba dogovorila saradnju do kraja aktulene sezone, trenutno se sastav Mladosti nalazi na 14. poziciji sa 25 osvojenih bodova, izvesno je da će se ekipa takmičiti u "plej-ofu". Osnovni cilj koji je postavljen pred Perišićem je da se obezbedi opstanak u prvoligaškom karavnu, a nakon toga će se sesti opet za pregovarački sto sa trenerom.

Perišić će debitovati već sutra kada u Novi Sad stiže aktuelni lider na tabeli, OFK Beograd.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading