TRADICIJA JE NASTAVLJENA: Fudbalski savez organizovao konferenciju klubova - sve ekipe su dobile vredne poklone! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.02.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savez uveliko radi kako na promociji fudbala, tako i na pomoći klubovima iz tzv, "malih sredina".

TRADICIJA JE NASTAVLJENA: Fudbalski savez organizovao konferenciju klubova - sve ekipe su dobile vredne poklone! (FOTO GALERIJA)

Foto: FS RIS

Još samo desetak dana je ostalo do starta prolećnih borbi u okviru četvrtog stepena srpskog klupskog takmičenja. klubovi se nalaze u završnim fazama priprema, a istovremeno je Savez organizovao konferenciju klubova tokom koje je svim članovima donirana i pomoć koja će im u velikoj meri olakšati kako trenažni proces, tako i samu borbu za bodove.

 

Morava 1918 iz Ćuprije, lider nakon jesenjeg dela prvenstva, bio je u ponedeljak, 19. februara 2024. godine domaćin Konferencije klubova Zone Zapad kojoj su prisustvovali svi članovi navedenog takmičarskog ranga, izuzev predstavnika Levača iz Rekovca.

Lepa tradicija dolaskom novog rukovodstva nastavljena je i ovom prilikom te su svi klubovi i ovom prilikom dobili po deset fudbalskih lopti.

Najuže rukovodstvo FS regiona istočne Srbije predvođeno predsednikom i prvim potpredsednikom Zoran Ignjatovićem i Vladanom Gašićem, generalnim sekretarom Jovanom Marjanovićem, članom Odbora za hitna pitanja, ujedno i disciplinskim sudijom Ivanom Nikolićem, iznelo je niz pohvala na tok i kvalitet takmičenja u ovoj zoni.

 

Sa ovakvom konstatacijom složili su se i Miroslav Lilić i Spasoje Ilić, Komesari za takmicenje i delegiranje sudija Zone Zapad, uz želju da i prolećni deo protekne na korektan način.

Da podsetimo, takmičenja u okviru Zone Zapad startuje drugog, odnosno trećeg dana meseca marta, a u premijernoj prolećnoj rundi, sastaće se:

Sloga (Despotovac) - Mladi borac (Sedlare)

Juhor (Glavinci) - Rembas (Resavica)

Kušiljevo (Kušiljevo) - Morava 1918 (Ćuprija)

Mladost (Jovac) - Temnić 1924 (Varvarin)

Vinogradar (Zleginje) - Trstenik PPT (Trstenik)

Orlovi (Jasenovo) - Župa (Aleksandrovac)

OFK Lugomir (Rakitovo) - Levač (Rekovac)

Blagotin (Poljna) - slobodan

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading