ODLIČNA PROVERA ZA OBA SASTAVA: Tim iz Beške pokazao je da je već spreman za velike izazove!

Autor:

Sport

05.02.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav iz Deča je pružio solidan otpor.

ODLIČNA PROVERA ZA OBA SASTAVA: Tim iz Beške pokazao je da je već spreman za velike izazove!

Foto: FK Hajduk Beška

Pripremni period je uveliko u toku širom niželigaških terena u našoj zemlji, pojedini klubovi su već krenuli sa kontrolnim utakmica, i jedan takav duel je proteklog vikenda odigran u Staroj Pazovi.

Republika

Trenutno petoplasirani tim Vojvođanske lige Jug, Hajduk iz Beške ugostio je ekipu Sremca (Deč), koja se nalazi na deobi četvrte pozicije u okviru Sremske lige. Oba sastava se u svojim ligama nalaze u gornjem delu tabele, i na proleće imaju ambicije da stignu do što boljeg plasmana.

Uvodni minuti meča protekli su u klasičnom odmeravanju snaga, ali kako je vreme odmicalo, tako se pokazivalo da je domaćin u boljoj fizičkoj kondiciji, jer je duže u pripremnom periodu.

Na isteku 13. minuta Miloš Đorđević savladao je golmana tima iz Deča, 1:0 za domaćina. U nastavku meča iz poseda fudbaleri Hajduka stizali su do prilike da promene rezultat, ali je Smiljanić u dva navrata bio neprecizan, dok je udarac Matića završio na gornjem okviru gola.

 

 

U drugom delu meča diktirali su igru domaći, lopta je uglavnom bila u njihovom posedu, i fizički dosta spremniji uspevali su da se "rastrče" po celom terenu. I pored izmena na obe strane fudbaleri Hajduka su do kraja susreta još tri puta tresli mrežu rivala. Redom su pogađali Matić, Mitrović i Nikola Đorđević.

Rezultat utakmica u toku pripremnog perioda je uglavnom u drugom planu, ali raduje sve u redovima domaćina partija koju su pružili protiv tima koji se bori za sam vrh Sremske lige. Sastav Sremca je pokazao određen nivo igre, ali je isto tako i jasno vidljivo da su tek na startu priprema, i da je potrebno vreme da se uđe polako u takmičarski ritam.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading