"BULKE" CVETAJU I NA SNEGU: Oživeo i Bulbulder - Zvezdara krenula u pohod na titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.01.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se ponovi ostvarenje od pre četvrt veka?

"BULKE" CVETAJU I NA SNEGU: Oživeo i Bulbulder - Zvezdara krenula u pohod na titulu!

Foto: FK Zvezdara

Jesenji deo sezone u okviru Srpske lige Beograd doneo je velika uzbuđenja, a ništa manje zanimljivosti neće biti ni u nastavku borbe za bodove.

 

Prolećnu premijeru vodeće ekipe Zemuna i Zvezdare dočekuju sa identičnim bodovnim ostvarenjem i mnogi upravo navedene klubove smatraju i glavnim pretendentima na šampionski pehar i plasman u Prvu ligu Srbije, ali se ni u kom slučaju ne sme prenebregnuti činjenica da svoju šansu iz drugog plana, sa manje, ili više izgleda, traže i zemunski Teleoptik, novobeogradsko Ušće i obrenovački Radnički.

Iz svega navedenog jasno je da će ljubitelji srpskoligaškog fudbala u prestonici imati prilike da uživaju iz nedelje u nedelju, a i pored činjenice da je hladnoća okovala Beograd, svoje pripreme započeli su i fudbaleri Zvezdare.

Nekadašnji član elitnog ranga srpskog klupskog fudbala izvršio je prozivku aktuelnog igračkog kadra, a zatim je odrađen i prvi trening u 2024. godini.

Želja svih sa stadiona u Ulici Ljubice Luković jeste da se kokon gotovo četvrt veka ponovo vrate u drugi stepen srpskog klupskog fudbala, a aktuelne pripreme započinju prisećanjem na prethodno proleće u koje su ušli kao jesenji šampioni, ali su tokom uvodnih meseci u 2023. godini ne samo ostali bez pehara, već su takmičarsku godinu okončali na tek četvrtoj poziciji.

Foto: FK Zvezdara

Kutak za navijače - šalovi i kape sa amblemom FK Zvezdara

 

U Novoj godini klub se potrudio i da obraduje svoje verne navijače, tako da su u prodaju pušteni sportski rekviziti sa klupskim amblemima. Svi oni kojima su "bulke" na srcu imaće priliku da nabave nove navijačke šalove i kape.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipu Zvezdare u prolećnoj premijeri očekuje derbi susret protiv obrenovačkog Radničkog i upravo navedeni meč može biti i prvi pokazatelj mogućnosti "bulki" u šampionskoj trci.

Navedeni duel na programu je trećeg dana meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom "bulki" rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading