TRANSFER BOMBA PRED POČETAK PRIPREMA: Superligaški fudbaler sa ogromnim iskustvom "zatvara" prelazni rok u Beškoj!

Autor:

Sport

21.01.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već za dva dana pojaviće se na prozivci.

TRANSFER BOMBA PRED POČETAK PRIPREMA: Superligaški fudbaler sa ogromnim iskustvom "zatvara" prelazni rok u Beškoj!

Foto: Starsport

Petoplasirani tim iz Beške odlično se snašao u okviru Vojvođanske lige Jug, i iz kluba su tokom zimske pauze rešili da ojačaju na svim nivoima.

Republika

Igrački kadar uprava je "olakšala" odlascima pet fudbalera, dok je isti broj i kada je reč o dosadašnjim dolascima. Miloš Đorđević, Miloš Ćalić, Kristijan Šahurić, Svetozar Arsenin i Jovan Milošević dosadašnje su akvizicije čelnih ljudi tima iz Beške.

Do pre samo par sati bilans prelaznog roka je bio "na nuli", ali je sada najnovijom objavom na društvenim mrežama kluba, bilans otišao na "plus jedan" u korist novajlija. Filip Bajić (30) najnovije je zimsko pojačanje Hajduka.

Bajić je fudbaler koji može pokriti više pozicija u napadu, ali se najbolje snalazi na mestu desnog krila. Trener Madžarević dobio je na raspolaganju momka koji ima velikog iskustva igranja u Prvoj ligi Srbije (200+ nastupa), ali i u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji, gde je nastupio više od 50 puta.

Proteklu kalendarsku godinu Filip je branio boje OFK Bačke, dok je u karijeri bio član i Tekstilca iz Odžaka, Borca iz Čačka, Dinama (Vranje), Bečeja, Napretka iz Kruševca, Inđije, RFK Novog Sada.. 

Iz kluba su kratko povodom dolaska Bajića poručili:

- Želimo ti puno zdravlja, da te povrede zaobiđu a pogotovo ti želimo u privatnom životu da ti ova godina započne u lepom i da Bajići ove godine pojačaju brojno stanje. Dobro nam došao u plavo-belu porodicu Filipe. 

Prelazni rok dolaskom Bajića u redovima Hajduka je manje-više gotov, eventualno se može videti dolazak dobrog veznog fudbalera, ali samo ukoliko se pojavi dobra ponuda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading