NA LEPOM PLAVOM DUNAVU: Može li staropazovačka barka da postane najmoderniji gliser?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.01.2024

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se bubamara zakotrlja.

NA LEPOM PLAVOM DUNAVU: Može li staropazovačka barka da postane najmoderniji gliser?

Foto: FK Dunav Stari Banovci

FK Dunav Stari Banovci

Fudbaleri Dunava iz Starih Banovaca tokom prethodne jeseni u okviru Vojvođanske lige Jug zabeležili su skor od pet pobeda, šest remija i četiri poraza i sa 21 osvojenim bodom trenutno zauzimaju šestu poziciju na tabeli.

 

Starobanovčani u nastavak takmičenja ulaze sa čak 16 bodova manje u odnosu na jesenjeg lidera Hajduk iz Divoša i čini se da je borba za evenutalni plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojodina već sada izgubljena.

Gotovo puna dva meseca su protekla od kako je Dunav odigrao svoj psolednji prvenstveni meč. Tog 19. novembra ubedljivo su savladali Radnički iz Šida rezučtatom 3;0, a u listu strelaca su se upisali Vanja Marković, Nebojša Pavlović i Boris Mačinković.

U utorak 16. januara ekipa Dunava startuje sa zimskim pripremama,a na prvoj prozivci u 2024. godini neće se pojaviti dvojica fudbalera.

Kako je klub objavio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici, sportski kolektiv iz Starih Banovaca napustili su Marko Labović i David Perduv. Obojica igrača već imaju nove poslodavce. Labović će ubuduće nositi dres Donjeg Srema 2015 iz Pećinaca, dok je Perduv postao član ekipe Sremčice.

 

Kada j reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Dunava će u prolećnoj premijeri na svom stadionu u Starim Banovcima dočekati ekipu temerinskog TSK-a. Navedeni susret je zakazan za treći dan meseca marta, a treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan podelom bodova rezultatom 1:1.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading