"NIŽE LIGE" UGOSTILE PREDSEDNIKA FK RESNIK: Prioritet viši rang, ali i bolji uslovi za klince! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik fudbalskog kluba Resnik, Jovan Aničić rešio je da podigne klub iz pepela i maksimalno se posveti napretku dece u sportu.

"NIŽE LIGE" UGOSTILE PREDSEDNIKA FK RESNIK: Prioritet viši rang, ali i bolji uslovi za klince! (VIDEO)

Foto: Republika

U novoj epizodi emisije "Niže lige" na Republici posetio nas je perspektivan i mlad predsednik FK Resnik Jovan Aničić, koji je za samo godinu dana unapredio klub i uvođenjem niza novina uzdigao ga na nivo profesionalnih klubova.

Prvi tim, iako trenutno sedmi na tabeli, pred sobom ima jasan cilj da ekipu ojačaju dovođenjem poznatih imena u igračke redove, ali i u upravu, i pokušaju da se uzdignu na tabeli i uđu u viši rang.

Uz to, fokus je na školi fudbala, koja trenutno broji oko 50 mališana, a plan je da se taj broj poveća i da se deci obezbede što bolji uslovi. Osim ozbiljnih trenera, planirano je da se u rad uključi i psiholog, koji će se baviti razvojem i ponašanjem dece. Takođe, FK Resnik ulaže u infrastrukturu, pa se gradi pomoćni teren i objekat u kom će svako moći da provodi vreme, a roditelji da prate treninge svoje dece.

Kako je izgledala sama poseta i šta nam je Jovan još ispričao, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će premijerno biti prikazana večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading