JESENJIM PARTIJAMA PRIVUKAO JE PAŽNJU MNOGIH: Sada je fudbaler sa čistim papirima, koji je slobodan u izboru nove sredine!

Autor:

Sport

24.12.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

12 utakmica, 11 golova, šest asistencija.

JESENJIM PARTIJAMA PRIVUKAO JE PAŽNJU MNOGIH: Sada je fudbaler sa čistim papirima, koji je slobodan u izboru nove sredine!

Foto: Privatna arhiva Malena Milivojevića

Nakon pet vezanih sezona u zonskog rangu, ekipa OFK Aranđelovca "sišla" je u Šumadijsku okružnu ligu, gde se i trenutno nalazi.

Republika

Aranđelovčani zimsku pauzu u okružnom rangu provode na poziciji vicešampiona, za liderom zaostaju samo dva boda, i upravo će se između prva dva tima na tabeli voditi velika borba na proleće za plasman u viši rang.

Već smo pisali da se tokom jeseni posebno istakao Malen Milivojević, koji je sa 11 golova prvi na listi strelaca OFK Aranđelovca, ali je danas stigla informacija da je došlo do sporazumnog prekida saradnje. Milivojević je proteklih šest meseci bio član ekipe, ali je pre dva dana dobio čiste papire, i slobodan je u izboru nove sredine.

Milivojević (36) je u karijeri nastupao za veliki broj klubova, između ostalog bio je član Šumadije (Šopić), Rušnja, Šumadije (Jagnjilo), Napretka iz Markovca, OFK Mladenovca.. Veliko iskustvo u dosadašnjem periodu pokazalo se i tokom jeseni kada je na 12 mečeva 11 puta tresao mrežu rivala, dok je šest puta poslao ključno dodavanje saigraču za gol. 

Malen je za naš portal povodom prekida saradnje sa OFK Aranđelovcem rekao:

- Proveo sam prelepih šest meseci, stigli smo do drugog mesta na tabeli, i ekipa će se na proleće boriti za šampionski pehar. Moj učinak tokom jeseni nije samo moj, već je to rad i trud celog tima i kluba, golove ne bih postigao da nije bilo podrške saigrača i hvala im na tome. Želim ekipi puno uspeha, i da se ekspresno vrate u viši rang na leto. 

Što se tiče dalje karijere, iskusni napadač na stolu već ima 3-4 ozbiljne ponude, ali i dalje je sve u procesu dogovaranja. Pokazao je Milivojević tokom nedavno završenog jesenjeg dela da može da pruži odlične partije, i igrač njegovog kalibra bi bio rado viđen i u višim rangovima takmičenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading