ZASLUŽENO SLAVLJE: Serijom trijmfa stigli su do jesenjih lovorika - na proleće sledi borba za istorijsko ostvarenje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se načini rezultatski iskorak?

ZASLUŽENO SLAVLJE: Serijom trijmfa stigli su do jesenjih lovorika - na proleće sledi borba za istorijsko ostvarenje!

Foto: FK Graničar Veliki Izvor

Fudbaleri Graničara iz Velikog Izvora nakon osam godina kontinuiranog takmičenja u okviru Zaječarske okružne lige, nalaze se na pragu plasmana u viši rang takmičenja.

 

Zahvaljujući seriji od pet uzastopnih trijumfa koja je startovala krajem meseca oktobra, kao i sa dva kiksa u poslednja tri prvenstvena duela ekipe Midžora, Graničar je izbio na lidersku poziciju i prvi presekao vrpcu prvog dela šampionata.

U psolednjem takmičarskom kolu koji je odigran prethodnog vikenda, sportski kolektiv iz Velikog Izvora je na svom terenu ostvario važan trijumf u derbi meču protiv Rudara Vrške Čuke iz Grljana rezultatom 3:2, čime je stavljena tačka na uspešnu jesenju polusezonu.

- Zaječarska okružna liga, 15. kolo:

Graničar (Veliki Izvor) - Rudar Vrška Čuka (Grljan) 3:2

 

Nakon susreta usledilo je veliko slavlje domaćih fudbalera i navijača, a svi se u prigradskom naselju grada Zaječara nadaju da će ekipa nastaviti sa dobrim rezultatima i u nastavku takmičenja, čime bi se nakon gotovo pune decenije izborio plasman u viši rang.

Da podsetimo, graničar je polusezonu okončao sa skorom od 11 pobeda, jednog remija i dva poraza i sa ukupno 34 osvojena boda u prolećne borbe ulazi sa tri koraka prednosti u odnosu na najbližeg konkurenta.

U prvom prolećnom kolu Graničar će na svom stadionu dočekati Omladinac iz Grezne.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading