KLUB JE OBELEŽIO KRSNU SLAVU: Uz čestitke, svi prisutni su poželeli samo jedno - Mišar na proleće mora ostvariti bolje rezultate!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.12.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nadi da će se tokom proleća ostvariti znatno bolji rezultati.

KLUB JE OBELEŽIO KRSNU SLAVU: Uz čestitke, svi prisutni su poželeli samo jedno - Mišar na proleće mora ostvariti bolje rezultate!

Foto: FK Mišar

Fudbaleri Mišara iz istoimenog mesta u aktuelnoj sezoni u okviru Međuopštisnke lige Pocerina ne beleže zapažene rezultate.

 

Tokom jesenjeg dela sezone crveno-crni su u 13 prvenstvenih mečeva zabeležili svega dva trijumfa, četiri remija i sedam poraza, a interesantno je napomenuti da su jedine dve prvenstvene trojke zabeležili u prvoj i poslednjoj jesenjoj takmičarskoj rundi.

Na startu sezone 2023/24 Mišar je slavio na gostovanju ekipi Sloge iz Krnića rezultatom 1:2, da bi devetnaestog dana novembra i sa gostovanja u Bodoviku doneo bodove, savladavši istoimenu ekipu rezultatom 5:1, čime su upravo ekipi Bodovika i prepustili "fenjerašku" poziciju uoči starta nastavka takmičenja.

Sve između dva navedena meča, može se reći da je bilo za zaborav, ali sve navedeno nije sprečili igrače, stručni štab i rukovodstvo kluba da se danas okupe i zajdno obeleže klupsku slavu Vavedenje Presvete Bogorodice.

Foto: FK Mišar

U Mišaru je proslavljena krsna slava

 

Svi prisutni su poželeli uzornom sportskom kolektivu iz Mišara, da tokom predstojećeg proleća zabeleži daleko bolje rezultate kojima bi izbegli selidnu u niži rang takmičenja.

Da podsetimo, borba za prvenstvene bodove nastavlja se narednog proleća, a u prvom kolu nastavka takmičenja, Mišar na svom terenu dočekuje upravo ekipu Sloge it Krniča, jednu od dve ekipe koju su u nedano okončanom prvom delu šampionata, savladali.

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading