NAVIJAČI I MEŠTANI SU PREPOZNALI TRENUTAK: Rudar uz veliku podršku simpatizera ide ka višem rangu!

Autor:

Sport

08.11.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi korak je već načinjen, titula jesenjeg prvaka je u Donjem Crniljevu.

NAVIJAČI I MEŠTANI SU PREPOZNALI TRENUTAK: Rudar uz veliku podršku simpatizera ide ka višem rangu!

Foto: FK Rudar Donje Crniljevo

Mladi sportski kolektiv iz Donjeg Crniljeva je šest godina od osnivanja stigao do zvanja jesenjeg prvaka Gradske lige Šabac-Pocerina, što je uspeh koji daje svima u klubu dodatni motiv za dalji napredak.

Republika

Otvorio je sastav Rudara sezonu sa dva vezana gostovanja, i oba puta je kući donosio samo po bod, u prvom kolu na gostovanju Mladosti iz Slatine (1:1), dok je u drugom meč u Bojiću završen bez golova (0:0). "Treća sreća" je poslužila tim iz Donjeg Crniljeva, pred svojim navijačima je upisan veliki trijumf rezultatom 8:0 protiv Galeba, i do kraja prvog dela prvenstva nizale su se pobede.

Sastav Rudara se trenutno sa učinkom od sedam trijumfa i dva remija nalazi na liderskoj poziciji na tabeli, i tu će provesti zimsku pauzu. Prvi pratioci, Mladost iz Svileuve i Jelen iz Jelenče imaju po dva boda manje u odnosu na prvoplasirani tim. Ekipa pored najboljeg bodovnog salda, ima i najbolju odbranu u ligi koja je kapitulirala u samo sedam situacija, dok su 32 postignuta gola bila dovoljna za drugi najbolji napad u ligi.

Republika

Foto: FK Rudar Donje Crniljevo

Navijači su uvek uz fudbalere

Iz Rudara su povodom ovog velikog uspeha poručili:

- Sve čestitke upravi, treneru i igračima na ovom postignutom uspehu, takođe želimo da se zahvalimo i navijačima i ljudima iz sela koji su našem klubu mnogo pomogli finasijski u zadnjih mesec dana. Sada nas čeka jedna mala pauza do februara, kada ćemo početi sa pripremama za drugi deo prvenstva. 

Za vreme zimske pauze biće aktuelan i prelazni rok, u kojem će uprava u dogovoru sa trenerom možda dovesti još nekog igrača, kako bi već sada odlični igrački kadar bio dodatno ojačan za iskušenja na putu ka plasmanu u viši rang.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading