RASPOLOŽENI BRATIĆ "PETARDIRAO" OMLADINAC: Ekipa Petlovače je produbila krizu tima iz Bogatića!

Autor:

Sport

06.11.2023

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepravdeno zapostavljeni vrhunski napadač iz Livada kreirao trijumf.

RASPOLOŽENI BRATIĆ "PETARDIRAO" OMLADINAC: Ekipa Petlovače je produbila krizu tima iz Bogatića!

Foto: FK Petlovača

U okviru 11. kola Međuopštinske lige Mačva ekipa Petlovače ugostila je sastav Omladinca iz Bogatića. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa devet osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za 12. poziciju na tabeli, dok su gosti sa 20 bili odmah iza lidera.

Republika

Jako loš ulazak u meč gostujućeg sastava, već posle šest minuta igre su imali jedan gol zaostatka fudbaleri Omladinca, strelac za Petlovaču bio je Božidar Bratić.

Pokušali su gosti da konsoliduju svoje redove, i da zaigraju kako su navikli svoje simpatizere, ali na stadionu u Petlovači fudbalerima Omladinca ništa nije polazilo za rukom. Bratić je golovima u 19. i 34. minutu overio svoj het-trik, a pred sam odlazak na odmor postigao je četvrti gol za konačnih 4:0 nakon prvih 45 minuta igre.

Republika

Foto: FK Petlovača

Raspucani Bratić

Drugo poluvreme gosti su počeli sa dve izmene u sastavu, zaigrali su nešto bolje, ali je Bratić novim pogotkom samo uvećao prednost Petlovače. Fudbaleri Omladinca su preko Delića, Jokića i rezerviste Siniše Jokića uspeli da ublaže poraz, koji je na kraju bio rezultatom 5:3. 

Fenomenalnu partiju pružio je fudbaler Petlovače, Božidar Pratić koji je sa pet golova osigurao jako vredan trijumf svom timu, koji je sada u dosta boljoj poziciji u borbi za opstanak. Gosti iz Bogatića su u prethodna tri kola svoj bodovni saldo ojačali za samo jedan bod, i hitno im je potreban "reset" ukoliko žele da se vrate u trku za najviši plasman. 

Petlovača - Omladinac (Bogatić) 5:3 (4:0)

Petlovača: Milošević, Đalamić (od 79' D. Marković), Vrućkić, Đokanović, Momčilović, Bratić (od 75' Tešić), M. Marković (od 86' Maksimović), Tešić, Mijailović, Ribić, Tadić

Omladinac: Dražić, Trifunović (od 64' Jocković), Čolić (od 46' Puzić), Delić, Vujić, Ulardžić, Rakić (od 46' Si. Jokić), Sr. Jokić, Tufegdžić, N. Jokić, Berić

Ovim rezultatom Omladinac je spao na peto mesto na tabeli, dok je Petlovača napredovala za jedno mesto i sada se nalazi na 11. poziciji. U sledećem kolu u Bogatić gostuje Majur, dok sastav Petlovače ide na noge lideru na tabeli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading