ČAČANI SIGURNI NA GOSTOVANJU U POŽEGI: Šesta "recka" u nizu je upisana!

Autor:

Sport

28.09.2023

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva gola u uvodnih deset minuta su u velikoj meri uticala na dalji tok meča.

ČAČANI SIGURNI NA GOSTOVANJU U POŽEGI: Šesta "recka" u nizu je upisana!

Foto: FK Sloga Požega

U okviru šestog kola Srpske lige Zapad ekipa Sloge iz Požege ugostila je sastav Borca iz Čačka, domaćin je u ovaj duel ušao sa sedam osvojenih bodova, dok su gosti na maksimalnih 15.

Zaostala utakmica šestog kola odigrana je pred oko 250 gledalaca na stadionu u Požegi, gde su gosti od prvog minuta krenuli silovito i to im se isplatilo. Na semaforu je tekao treći minut kada je Nikola Milekić zatresao mrežu mladog golmana Simovića, 1:0 za Borac.

Samo šest minuta kasnije sastav iz Čačka je duplirao svoju prednost, mladi Marko Pelivanović je uspeo da savlada protivničkog čuvara mreže, 2:0.

Do odlaska na odmor lopta je pretežno bila u posedu gostiju, ali nisu uspeli fudbaleri Borca da postignu novi gol. Pred sam kraj prvog poluvremena glavni sudija je podelio tri žuta kartona, dva u redovima domaćina i jedan u taboru gostiju.

Pokušali su domaći izmenama na startu drugog dela da promene određene stvari u svojoj igri, i delimično su uspeli u tome, ali su se prvi u drugom poluvremenu opet radovali gosti.

Na isteku 70. minuta Veljko Bogićević šalje loptu iza leđa golmanu Simoviću za 3:0, i tada je u velikoj meri rešen meč u korist Borca. Konačan rezultat susreta postavio je rezervista Živorad Arnautović, iz redova Sloge, kada je zatresao mrežu rivala u 81. minutu, 3:1.

Sloga (Požega) - Borac 1926 (Čačak) 1:3 (0:2)

Sloga: Simović, Milinković, Milunović, Joković (od 46' Arnautović), Lakota (od 73' Krsmanović), Perović (od 70' Marjanović), Bukvić, Petrović, Vukašinović (od 46' Šopalović), Radojević, Matić (od 73' Đokić)

Borac 1926: Stanić, Pribaković, Kolarević, Pantić, Bogdanović, Bogićević (od 80' Živanović), Stevanović (od 80' Marković), Pelivanović (od 52' Savić), Kovačević, Vranić (od 63' Stevlić), Milekić

U sledećem kolu Borac dočekuje Mladi Radnik iz Požarevca, dok Sloga ide na noge Vrelo Sportu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading