NIŽE LIGE U RUMI! Kapiten Jedinstva sa ''četiri promila'' daje isti broj golova! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Krstić, kapiten FK Jedinstvo iz Rume o ambicijama kluba i svojoj zanimljivoj karijeri.

NIŽE LIGE U RUMI! Kapiten Jedinstva sa ''četiri promila'' daje isti broj golova! (VIDEO)

Foto: Republika

FK Jedinstvo iz Rume pravi je primer kluba koji neguje prijateljstvo i ljubav prema fudbalu. Ambiciju i želju da uđu u viši rang hrane dobrim provodim pre utakmice, tokom nje, ali i nakon, kakav god da je ishod. Ekipa su koja se drži zajedno!

Legenda kluba, kapiten Nemanja Krstić simbol je ovog kluba. Iako razočaran u fudbal, Jedinstvo ga je vratilo jedinoj ljubavi - srce ostavlja na terenu, a kako kažu njegovi saigrači, i sa četiri promila daje četiri gola.

Takođe, kapiten Nemanja Krstić je pričao o svojim fudbalskim počecima. On od četvrte godine igra fudbal, a sa 13 prešao je u Vojvodinu, gde je zapao za oko raznim evropskim klubovima, ali se transfer, nažalost, nikada nije realizovao. On je 2020. trebalo da pređe u Dubai, ali mu je zbog korone sve otkazano tri dana pred let.

Ova situacija veoma je razočarala Krstića da je u jednom trenutku čak poželeo da odustane od fudbala, ali na poziv druga dolazi u Jedinstvo, koje mu je vratilo veru u fudbal, njegovu jedinu ljubav. Dobra atmosfera u timu je uticala da ostane u klubu. Takođe, želja mu je da postane trener i bude uzor deci.

Kako je izgledala poseta klubu Jedinstvo Ruma, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će se premijerno prikazati večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading