KVARTET NOVAJLIJA IZ SLOGE: Četiri fudbalera su nakon Donje Trnave odlučila da stignu u Malošište!

Autor:

Sport

09.08.2023

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sklapa se ozbiljan sastav.

KVARTET NOVAJLIJA IZ SLOGE: Četiri fudbalera su nakon Donje Trnave odlučila da stignu u Malošište!

Foto: FK Malošište

Ispadanje iz zonskog ranga nije demotivasalo ljude u klubu da nastave da rade, i da postave visoke ciljeve za predstojeći period, a to je ekspresan povratak u dobro poznatu sredinu.

Fudbalski klub Malošište u predstojećoj sezoni uzeće učešće u Nišavskoj okružnoj ligi, prošla takmičarska godina u Zoni Centar je već arhivirana i sada se ekipa okreće izazovima u budućnosti. Igrački kadar je u dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka ojačan sa četiri imena, a isto toliko novajlija je promovisano u toku današnjeg dana.

Peti novajlija u redovima Malošišta je Nikola Stojanović (23), reč je o kvalitetnom i jakom štoperu, nakon njega opremu tima zadužio je i Gavrilo Videnović (23) koji je baš kao i Stojanović u prethodnom periodu bio član Sloge iz Donje Trnave. 

Seriju dolazaka u Malošište nastavio je Vojin Erić koji je baš kao i prethodna dva najnovija pojačanja bio član Sloge u prethodnom periodu, Erić igra na poziciji napadača, krasi ga velika brzina i odličan šut. U sezoni koja je iza nas postigao je deset golova, i njegovim dolaskom je oformljen napad za predstojeće prvenstvo. Nikola Bogdanović (22) osmi je novajlija u dresu novog člana Nišavske okružne lige, prednji vezni igrač koga krasi odličan pas i udarac levom nogom. 

Dolaskom kvarteta novajija iz Donje Trnave uprava Malošišta je stigla do broja od osam pojačanja za novu sezonu, prvenstvo okružne lige je "pred vratima", pripremni period je uveliko u toku u kojem se tim sprema za napad na sam vrh tabele.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading