ODLIČNA SARADNJA SA CRVENOM ZVEZDOM: Mlada nada stiže na pozajmcu u redove novog zonaša!

Autor:

Sport

09.08.2023

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se karijera vrati na pravi put.

ODLIČNA SARADNJA SA CRVENOM ZVEZDOM: Mlada nada stiže na pozajmcu u redove novog zonaša!

Foto: Facebook.com

Stvorila se prilika za plasman u viši rang, i ista je na pravi način iskorišćena u Baćevcu, sada je ispred uprave zadatak da sklopi tim za predstojeće izazove.

Na otvaranju letnjeg prelaznog roka dres BSK-a zadužio je bivši fudbaler Crvene zvezde i osvajač šampionskog pehara u redovima crveno-belih, Roberts Omega. Dolazak bivšeg člana aktuelnog šampiona naše zemlje podigao je očekivanja navijača, nakon njega u Baćevac su stigli Nikola Mikić i Stefan Bogdanović.

Danas je iz Baćevca stigla najnovija informacija po pitanju igračkog kadra, isti je ojačan dolaskom na pozajmicu Pavla Bjelanovića (19). Reč je o fudbaleru koji je trenutno član Crvene zvezde, prošao je sve mlađe kategorije za reprezentaciju naše zemlje. Bjelanović je bio pred vratima crveno-belog prvog tima, ali je zbog povrede izostao. 

Republika

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

 

Bjelanović je kroz karijeru bio član Grafičara i BASK TEK-a kroz pozajmice iz redova akuelnog šampiona nađe zemlje, sada je kroz saradnju BSK-a i omladinske škole Crvene zvezde dogovorena nova pozajmica u redovima novog zonaša. Povreda je iza Pavla, sada je njegov cilj da se kroz takmičenje u Beogradskoj zoni vrati u matični klub.

Prvenstvo Beogradske zone počinje predstojećeg vikenda, BSK prvi meč igra na gostovanju ekipi OFK Žarkova, susret je zakazan za nedelju, 13. avgust sa početkom od 10 časova.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading