GUBEREVČANI U SERIJI: Sledi im jedan od težih mečeva u prolećnom delu prvenstva!

Autor:

Sport

24.04.2023

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener veruje u svoje igrače i nada se još boljim rezultatima!

GUBEREVČANI U SERIJI: Sledi im jedan od težih mečeva u prolećnom delu prvenstva!

Foto: FK Mladost Guberevac

Ekipa Mladosti iz Guberevca dugogodišnji je član Opštinske lige Sopot, ali je prvi deo ove sezone odigrala ispod svih očekivanja.

Republika

Sastav iz Guberevca je jesenji deo prvenstva završio sa samo sedam osvojenih bodova na osam odigranih mečeva. Igrači Mladosti su upisali trijumf na otvaranju i zatvaranju prvog dela šampionata, dok su dodali i jedan bod u duelu sa timom Popovića.

U prvom kolu nastavka prvenstva ekipa Mladosti je bila slobodna, ali je pobedničku seriju koja je započeta u poslednjem kolu prvog dela, nastavila u prethodne dve nedelje. Prvo je savladan sastav Stojnika na gostovanju sa 3:0, dok su u prethodnom kolu upisana nova tri boda istim rezultatom, ali na domaćem terenu protiv Popovića.

Trener Mladosti je posle uvodna dva kola prolećnog dela za naš portal izjavio:

- Nastavili smo pobedničku seriju sa kraja jesenjeg dela prvenstva, hteo bih da pohvalim sve momke na pruženim partijama i zalaganju, niz od tri trijumfa je isključivo postignut radom. Velika mi je čast da predvodim ovu ekipu, pre svega moje drugare i hteo bih još jednom da se zahvalim svima u klubu i oko njega na zalaganju i trudu. Verujem da možemo da pružimo još bolje partije, sledeće nedelje nas očekuje jako težak ispit.

Sastav Mladosti predstojećeg vikenda gostuje drugoplasiranom timu i svom imenjaku iz Male Ivanče. Njihov predstojeći rival sa 28 osvojenih bodova zaostaje za liderom, ekipom Malog Požarevca pet bodova. 

Prvi duel u Guberevcu između tima iz Male Ivanče i Mladosti završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 6:1.

Mladost (Mala Ivanča) - Mladost (Guberevac)

Nedelja, 30. april od 16.30

Teren Mladosti

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading