DERBI PRVENSTVA: Igrači Dunava i 27. Oktobra znaju da je ulog u ovom duelu veliki, očekuje nas fantastičan fudbal!

Autor:

Sport

21.04.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da će publika u velikom broju ispratiti ovaj meč.

DERBI PRVENSTVA: Igrači Dunava i 27. Oktobra znaju da je ulog u ovom duelu veliki, očekuje nas fantastičan fudbal!

Foto: FK 27. Oktobar Šatrinci

Ulog je veliki

U okviru 14. kola Opštinske lige Inđija - Stara Pazova, ekipa Dunava (Novi Slankamen) ugostiće sastav 27. Oktobra (Šatrinci), utakmica je zakazana za nedelju, 23. april od 16 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog duela, ekipa Dunava se trenutno sa učinkom od osam pobeda, dve podele bodova i jednog poraza nalazi na deobi prvog mesta sa 26 osvojenih bodova. Sastav iz Novog Slankamena je trenutno u seriji od pet mečeva bez poraza, u tom periodu su zabeležili samo jedan nerešen ishod. 

Na domaćem terenu igrači Dunava su ove sezone odigrali pet mečeva i nalaze se na učinku od četiri trijumfa i jedne podele bodova. Duel sa trenutno najvećim rivalom za prvo mesto dočekuju posle četiri vezane pobede pred svojim navijačima.

Nedeljni gost u Novom Slankamenu, ekipa 27. Oktobra se trenutno nalazi u najboljoj seriji rezultat od svih ostalih učesnika u ligi. Isti skor imaju kao i njihov predstojeći rival, ali u kolonama datih golova su dosta dominantniji, osam puta više su tresli mrežu protivnika u odnosu na tim Dunava.

U Šantrincima ekipa igra perfektno, na šest mečeva zabeleženo je isto toliko trijumfa, ali su na gostovanjima upisani svi "kiksevi" (jedan poraz i dve podele bodova), što može u neku ruku da bude opterećenje za igrače pred predstojeći duel.

Iz redova 27. Oktobra su povodom predstojećeg derbi susreta poručili:

- Po mnogima za vikend igramo najveću utakmicu ove sezone, duel sa ekipom koja nam je glavni konkurent za plasman u viši rang. Reč je o timu koji je sačinjen od iskusnih igrača koji su imali epizode i u jačim ligama od trenutne, naš sastav čine preteženo fudbaleri koji su igrali opštinske rangove. Ukoliko želimo da se vratimo sa gostovanja neporaženi moramo dati maksimum svojih mogućnosti, da igramo. 

Prvi duel ova dva tima igran u Šatrincima završen je pobedom 27. Oktobra rezultatom 2:0.

Dunav (Novi Slankamen) - 27. Oktobar (Šatrinci)

Nedelja, 23. april od 16 časova

Teren u Novom Slankamenu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading