TROFEJ STIŽE U LOZNICU: Novi "Lagator" će uskoro biti u epicentru srpskog klupskog fudbala! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.04.2023

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovi se ubrzano privode kraju.

TROFEJ STIŽE U LOZNICU: Novi "Lagator" će uskoro biti u epicentru srpskog klupskog fudbala! (FOTO, VIDEO)

Foto: Youtube.com/printscreen/Loznica Info

Fudbalski klub Loznica u aktuelnoj sezone ne beleži očekivane rezultate na zelenom tepihu. Ekipa trenutno zauzima 14. poziciju na tabeli Prve lige Srbije i do kraja ovosezonskog takmičenja pokušaće da ostvari ono što se u ovom momentu čini nemogućim, da obezbedi opstanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Istovremeno, u Loznici se privode kraju radovi na novom velelepnom fudbalskom objektu i poptuno je jasno da će grad na obalama rečice Štire uskoro dobiti jedan od najmodernijih stadiona ne samo u Srbiji, već i u ovom delu Evrope.

Kako trenutno stvari stoje, istorijski, prvi susret na novoizgrađenom objektu ipak neće odigrati loznički klub. Po informacijama koje prenosi lokalni "Infolosport.rs" prvi meč će biti odigran 24. maja, a to će biti finalni susret Kupa Srbije za sezonu 2022/23.

Prema prvobitnom planu Fudbalskog saveza Srbije, borba za trofej u najmasovnijem takmičenju trebala je da se odigra 3. juna, ali će očigledno srpska kuća fudbala odluliti da navedeni duel pomeri za 24. maj kako bi se upravo predstojećom svetkovinom otvorio novi "Lagator".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

Da podsetimo, ovosezonsko kup takmičenje stiglo je do četvrtfinalne runde. Trećeg dana meseca maja odigraće se sledeći mečevi:

Radnički (Niš) - Vojvodina (Novi Sad)

TSC (Bačka Topola) - Novi Pazar (Novi Pazar)

Napredak (Kruševac) - Crvena zvezda (Beograd)

Radnik (Surdulica) - Čukarički (Beograd)

 

 

Polufinalni mečevi zakazani su za 17. maj kada će se saznati i imena klubova koji će sedam dana kasnije u velikom finalu ispisati nove stranice lozničkog fudbala i zaigrati na novom stadionu "Lagator".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading