SASTAV IZ KARAĐORĐEVA SE DRŽAO U PRVOM POLUVREMENU: Igrači Vrbasa su sa dva brza gola posle pauze rešili meč u svoju korist!

Autor:

Sport

30.03.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez iznenađenja u polufinalu kupa.

SASTAV IZ KARAĐORĐEVA SE DRŽAO U PRVOM POLUVREMENU: Igrači Vrbasa su sa dva brza gola posle pauze rešili meč u svoju korist!

Foto: FK Solunac Karađorđevo

U okviru polufinala kupa Područnog fudbalskog saveza Subotice ekipa Vrbasa ugostila je sastav Solunca.

Republika

Domaćin susreta takmiči se u Vojvođanskoj ligi Sever i trenutno se nalazi na petoj poziciji sa 33 boda, četiri manje u odnosu na drugoplasirani tim na tabeli. Solunac iz Karađorđeva učestvuje u PFL-u Subotica i zauzima četvrto mesto sa 37 bodova. Lider na tabeli u Područnom rangu je na 42 boda, dok je drugoplasirani sastav na 39.

Tokom prvog poluvremena viđena je egal utakmica, bez previše šansi. Trenutak vredan pomena odigrao se u 17. minutu kada je sudija Ognjen Ždrnja pokazao na belu tačku u korist domaćina.

Siguran egzekutor najstrožije kazne bio je Marko Bičkeji za prednost Vrbasa od 1:0, to je ujedno bio i rezultat posle prvih 45 minuta igre.

U nastavku igre rani gol domaćina je u mnogome odlučio dalji tok polufinalnog okršaja.

Igrao se 54. minut kada je Martin Jovanović duplirao na 2:0, samo četiri minuta kasnije Marko Živkucin je postavio rezultat na semaforu na 3:0.

Gostujuće igrače su totalno poremetila dva brza gola i prednost je već tada bila u neku ruku nedostižna. Pokušali su fudbaleri Solunca iz nekoliko prilika i poluprilika da ugroze gol Babina, ali im to nije pošlo za nogom.

Imali su i domaći svoje šanse do kraja susreta, a iz jedne ozbiljnije su opet zatresli mrežu golmana Igora Sabe. U 78. minutu Luka Krainović je postavio konačan rezultat susreta na 4:0.

Kapiten gostujućeg sastava, Dušan Paripović je za naš portal posle meča izjavio:

- Došli smo da se nadigravamo sa protivnikom iz višeg ranga, koliko toliko igrali smo egal sa njima u prvom poluvremenu, ali početak drugog nije išao kako smo planirali. Čestitao bih protivniku na veoma fer i korektnoj igri, trenutno su bolji rival od nas i želimo im sreću u finalu. Mi se okrećemo obavezama u prvenstvu i derbiju u subotu protiv sastava Proletera i nadamo se najboljem. 

OFK Vrbas - Solunac Karađorđevo 4:0 (1:0)

Vrbas: Babin, Jušković, Kovačević (od 60' Kaluđerović), Vorogučin, Jovanović, Jelić, Živkucin, Bičkeji, Srdanović (od 60' Šafranj), Plavšić (od 73' Đurković), Krainović

Solunac: Sabo, Paripović, Arežina, Samardžija, Kangrga, Bogićević, Milikić (od 60' Ž. Barna), Kolundžija (od 56' D. Barna), Ćulum, Savović (od 56' Jerković), Đuranović

U drugom polufinalu ekipa Bačke 1901 ugostila je sastav Mladosti iz Turije, tom prilikom domaćin je slavio rezultatom 6:1. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading