PROLEĆNA PREMIJERA NA STADIONU HERCEGOVINA: Terekveš je u prvom susretu sa bele tačke u poslednjim trenucima stigao do boda protiv Omladinca!

Autor:

Sport

23.03.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle skoro pauze od četiri meseca nastavlja se ligaški deo takmičenja!

PROLEĆNA PREMIJERA NA STADIONU HERCEGOVINA: Terekveš je u prvom susretu sa bele tačke u poslednjim trenucima stigao do boda protiv Omladinca!

Foto: FK Omladinac Ravni Topolovac

Predstojećeg vikenda zakotrljaće se lopta i u Međuopštinskoj ligi Kikinda - Žitište. Jedan od dva subotnja duela igraće se u Ravnom Topolovcu gde će sastav Omladinca ugostiti ekipu Terekveša.

Republika

Ekipa Omladinca je sezonu počela sa dva nerešena rezultata, zatim je zabeležen i prvi poraz, ali kako je jesenji deo odmicao tako je i rasla forma. Na zimsku pauzu tim je otišao sa učinkom od pet pobede, tri poraza i dve podele bodova što je bilo dovoljno za treću poziciju na tabeli. Zaostatak za vodećim dvojcem je osam bodova. 

Na stadionu Hercegovina sastav Omladinca je na skoru 3-1-1, jedini i po mnogima iznenađujući poraz zabeležen je kada je gostovala ekipa Vojvodine iz Bašaida koja je tada slavila sa 2:1.

U nedelju će na duel Omladincu doći ekipa iz Hetina. Sastav Terekveša sa samo jednim bodom manje u odnosu na predstojećeg rivala drži četvrto mesto na tabeli. Sredinom jesenjeg dela ekipa je sa pet vezanih pobeda bila u odličnoj formi, ali pred odlazak na zimsku pauzu posustala. 

Terekveš je u poslednja dva kola jesenjeg dela zabeležio poraz od trenutno dve vodeće ekipe na tabeli, koje dele prvo mesto sa po 25 bodova. 

Prvi susret Omladinca i Terekveša završen je podelom bodova, rezultat je u Hetinu bio 1:1.

Omladinac (Ravni Topolovac) - Terekveš (Hetin)

Subota, 25. mart od 15 časova

Stadion Hercegovina 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading