SLOGA NA SVOM TERENU NE ZNA ZA PORAZ: Ekipa Vojvoda Stepe će pokušati da prekine niz pobeda protivniku!

Autor:

Sport

10.03.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremena za odmor više nema.

SLOGA NA SVOM TERENU NE ZNA ZA PORAZ: Ekipa Vojvoda Stepe će pokušati da prekine niz pobeda protivniku!

Foto: FK Sloga Krnić

Pauza u Međuopštinskoj ligi Pocerina je gotova, već sutra nas očekuju mečevi 14. kola prvenstva. Jedan od duela koji će biti odigran u nedelju može se ispratiti u Krniću gde će Sloga dočekati ekipu Vojvoda Stepa iz Draginja.

Republika

Ekipa Sloge je pored lidera jedina koja na svom terenu ima maksimalan učinak, pet puta su ove sezone ugostili protivnike i u svim mečevima su slavili. Sastav iz Krnića je na zimsku pauzu sa 18 bodova otišao sa deobe četvrte pozicije na tabeli. Odbrana je pred svojom publiku kapitulirala samo dva puta.

U nedelju u Krnić stiže sastav iz Draginja koji sa 12 bodova drži devetu poziciju na tabeli. Igrači Vojvoda Stepe igraju ove sezone jako dobar fudbal, njihovi mečevi obiluju golovima i napadačkim akcijama što se može videti i po broju primljenih i datih pogodaka.

Trener gostujućeg tabora je za naš portal povodom prolećne premijere izjavio:

- Očekuje nas vrlo teško gostovanje, možda najteže do kraja sezone. Zadovoljan sam igračima koji su došli u klub i nadam se da će se brzo uklopiti sa ostalima, i da će prihvatiti naš sistem igre. Ambicije su da ostvarimo što bolji plasman na tabeli, očekujem da svi pruže maksimum i da svi zajedno doprinesemo uspehu kluba.

Prvi susret ova dva tima završen je pobedom ekipe Vojvoda Stepa rezultatom 3:1.

Sloga (Krnić) - Vojvoda Stepa (Draginje)

Nedelja, 12. mart od 14.30

Teren u Krniću

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading