KVARTET POJAČANJA STIGAO U LETNJIKOVAC: Svi se u klubu nadaju uspešnom proleću!

Autor:

Sport

01.03.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan posao uprave za vreme zimske pauze.

KVARTET POJAČANJA STIGAO U LETNJIKOVAC: Svi se u klubu nadaju uspešnom proleću!

Foto: OFK Letnjikovac 1983

Ekipa Letnjikovca je već tri godine član Međuopštinske lige Pocerina, ove sezone je u prvi deo takmičenja krenula jako loše.

Republika

U prvih sedam prvenstvenih mečeva ekipa je upisala samo dva boda pored svog imena. Kasnije je igra dosta popravljena, pa su na zimsku pauzu otišli sa učinkom 4-3-5 što je bilo dovoljno za osmu poziciju na tabeli. Mesto koje vodi u doigravanje za viši rang udaljeno je samo tri boda.

Uprava kluba je po završetku prelaznog roka obavestila sve simpatizere da je njihov igrački kadar ojačan sa četiri nova imena.

Marko Ranković (27) dolazi iz redova Dobrave Žabar 2020. U karijeri je nastupao i za Torpedo (Tabanović), Dobravu (Vukošić) i Mrovsku. Ranković je dobro poznat igračim širom okruga, u klubu se nadaju da će sa dobrim igrama nastaviti i u njihovom dresu.

Dalibor Alimpić (19) se posle šest meseci provedenih u ekipi Mladosti (Pocerski Pričinović) vraća u redove Letnjikovca. Prve fudbalske korake napravio je u Mačvi iz Šapca.

Republika

Foto: OFK Letnjikovac 1983

Pripreme za proleće su uveliko u toku

Bojan Kosanić (17), ponikao u Mačvi iz Šapca, kasnije je nastupao za ekipu Dobrave (Vukošić) iz koje i dolazi u novu sredinu. Reč je o veoma mladom i perspektivnom golmanu koji tek treba da pokaže svoje umeće između stativa. 

Kvartet pojačanja za zimski prelazni rok zatvorio je Dalibor Cakić (38). Radi se o veoma iskunom igraču koji će dosta značiti ekipi u predstojećem periodu. Kroz karijeru je prošao veliki broj klubova, sa koima se takmičio i u jačim rangovima od trenutnog.

Nema sumnje da će ekipa u predstojećem periodu biti dosta jača. Uprava kluba je po mnogima odradila odličan posao za vreme zimske pauze.

Prolećni deo prvenstva Letnjikovac otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Vlašić. U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, rezultat je glasio 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading